Hej mit navn er Hanne Malcho, og jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut i 1980.

Fødder er min store interesse. Det gør mig glad, at få lov til at hjælpe mange mennesker med fodproblemer af forskellig art.

Fødderne er kroppens fundament, og det er enormt vigtigt at fundamentet er solidt og stabilt, for at kunne leve et aktivt liv.

Indlægsfremstilling er min store passion. Indlægssåler kan korrigere føddernes fejlstillinger, så knoglernes indbyrdes stilling bliver mest mulig optimal. Derved får muskler og sener de bedste arbejdsbetingelser, så de styrkes og trænes.

Bøjlebehandling af nedgroede negle er enormt tilfredsstillende, idet mange kommer på klinikken med smerter i forbindelse med den nedgroede negl. 98 % er symptomfrie, når de forlader klinikkken igen efter 1. behandling.

Ingen opgave omkring fødderne er for lille. Nogen kan måske blive for store, men så vil jeg forsøge at hjælpe til at finde den bedste løsning.

Glæder mig til at møde dig på klinikken.

One Response to “Om Hanne Malcho”

 1. Tove Justesen 19 januar 2016 at 09:06 #

  Hej Hanne.
  Jeg prøver lige igen.
  Jeg kan godt have opgivet forkert mailadresse. (.dk i stedet for .com til sidst.)
  Jeg har en række fotos og videosekvenser af Jonas` fødder, som vi har talt om tidligere. Har du stadig tid til at se på det, og give et bud på en indlægsløsning ?
  Mvh Tove Justesen.


Leave a Reply